Устричний соус, TM Chu Phan, Зенг Джанг, Китай, 330 г, Ч
191 ₴
- В наявності
- Код: 8525
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Першими творцями устричного соусу прийнято вважати майстерних кулінарів екзотичної японської кухні. Вперше його виготовили сотні літ назад як універсальну приправу для рибних продуктів, які завжди були популярні на території стародавньої Японії. Слід зазначити, що ця популярність не тільки не знизилася через довгі століття, а й зросла вже за межами країни висхідного сонця. Соус використовується у час готування ароматних страв з яскраво вираженим смаком. Устричний соус «Choy Sun» частіше використовують для приготування їжі не тільки з морепродуктів, а й різного м'яса.
Коричневий солоний соус, який має густу консистенцію, що виготовляється з устричного екстракту, солі і соєвого соусу. Його особливість - відсутність рибного присмаку. У ньому міститься багато амінокислот, необхідних для організму людини. Добре гармонує з усіма видами м'яса, овочами, морепродуктами. Китайські кухарі вважають, що будь-який володіє солоним смаком страва може готуватися з устричним соусом. Традиційно застосовується в китайській кулінарії, однак використовується в деяких кухарських вишукуваннях тайської, французької, італійської кухонь.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соуси |
Упаковка | Скляна пляшка |
- Ціна: 191 ₴