Соломенные грибы, Цаогу, солом'яні гриби, Straw Mushrooms, 400мл, 冬阴, Дж
282 ₴
- В наявності
- Код: 8043
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Солом'яні гриби (Volvariella volvacea) дуже популярні в китайській і азіатської кухні. Ці щільні гриби дають неповторну текстуру і смак супів, рагу і смаженим страв. Солом'яні гриби отримали свою назву тому, що вони вирощуються на рисової соломи, цей метод використовується в Китаї вже більше двох тисяч років. Солом'яні гриби, також звані "Рисові солом'яні гриби," культивується в Південно-Східній Азії. В інших країнах спроби вирощування поки не увінчалися успіхом.
Солом'яні гриби виглядають як "засмаглі перепелині яйця". Їх збирають в "стадії яйця" до того, як капелюшок від'єднатися від ніжки.
Солом'яні гриби має тонкий, злегка землистий смак і часто використовується в смажених стравах, супах і начинках, зберігаючи свою форму і аромат.
Солом'яні гриби (Volvariella volvacea) дуже популярні в китайській і азіатської кухні. Ці щільні гриби дають неповторну текстуру і смак супів, рагу і смаженим страв. Солом'яні гриби отримали свою назву тому, що вони вирощуються на рисової соломи, цей метод використовується в Китаї вже більше двох тисяч років. Солом'яні гриби, також звані "Рисові солом'яні гриби," культивується в Південно-Східній Азії. В інших країнах спроби вирощування поки не увінчалися успіхом.
Солом'яні гриби виглядають як "засмаглі перепелині яйця". Їх збирають в "стадії яйця" до того, як капелюшок від'єднатися від ніжки.
Солом'яні гриби має тонкий, злегка землистий смак і часто використовується в смажених стравах, супах і начинках, зберігаючи свою форму і аромат.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 400 г |
- Ціна: 282 ₴