Соєві боби, цілі, заморожені, в оболонці, їжамі, соєві бобі, Едамамі, заморожені, 1кг
478 ₴
- Під замовлення
- Код: 0043
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Едаме — це японська назва соєвих бобів, зібраних ще до початку дозрівання. Вони багаті на рослинну клітковину й омега-3 жирні кислоти, зокрема фолієву. Боби можуть використовуватися як заміна м'яса у разі вегетаріанської дієти та практично не містять шкідливих насичених жирів.
Їх назва по-японськи означає «боби з гілок», тому що вони ростуть грономи на гілках куща сої.
Добірні зелені соєві боби Едамаме заморожені за спеціальною технологією, завдяки чому зберегли свій ніжний соковитий смак. Вони містять ізофрабон, що надає позитивний ефект на весь організм і особливо корисний для жінок.
Едаме — це японська назва соєвих бобів, зібраних ще до початку дозрівання. Для досягнення ідеального смаку рослини забезпечується дбайливий догляд та оптимальна кількість вологи. Зазвичай на рік збирають лише один урожай плодів, але якщо ретельно спланувати час посадки, то це можна робити кілька разів, аж до початку вересня.
Під час збирання едамаму рослини акуратно обрізають біля основи. Після цього стручки з м'якими бобами зривають, ополіскують у холодній воді, підсаджують і варлять у окропі впродовж 10 хвилин. Після цього їх знову прополіскують у холодній воді, і боби стають готовими до вживання.
Боби едамаї багаті на рослинну клітковину й омега-3 жирні кислоти, зокрема фолієву. Вони можуть використовуватися як заміна м'яса у разі вегетаріанської дієти та практично не містять шкідливих насичених жирів.
Боби едамаме — це цілісні, незрілі соєві боби, іноді звані соєвими бобами рослинного типу. Вони зеленого кольору та відрізняються за кольором від звичайних соєвих бобів, які зазвичай світло-коричневий, коричневий або бежевий.
Боби едамаме часто продаються, бувши все ще упакованими у свої стручки, які не призначені для вживання в їжу. Традиційно їх готують із дрібкою солі та додають у супи, тушковане м'ясо, салати та страви з локшини, або просто їдять як закуска.
Соєві боби едамаме є цілим джерелом білка. На відміну від більшості рослинних білків, вони забезпечують усі необхідні організму незамінні амінокислоти, хоча й не такі якісні, як тваринний білок.
Чашка (155 грамів) вареного едамаме забезпечує приблизно 18,5 грамів білка.
Харчові волокна займають у складі 5,4 г, вуглеводи — 9,8 г, цукру — 2,1 г, жири — 5,3 г. Вітаміни: PP, В1 (17%), В2 (13%), В3, В5, В6, В9 (78%), С, Е, К (26%). Мінеральні речовини: калій (435 мг), марганець, магній, калій, фосфор, залізо та ін.
Едаме можна використовувати майже так само, як і будь-які інші види бобів. Однак їх часто подають у незнімних стручках. Боби потрібно вийняти зі стручка, перш ніж з'їсти їх.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 478 ₴