Камабоко, Продукт із сурімі, слайсами, Naruto Slice, 500г, Мо
728 ₴
- Немає в наявності
- Код: 3002
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Камабоко- традиційне блюдо, що готується з «пюре» з риби з білим м'ясом, за допомогою додавання особливих добавок і формування основи, яка потім готується на пару до затвердіння. Готують камабоко в Японії з 14 століття. По суті своїй камабоко- наші "крабові" палички, оформлені різними способами. Камабоко з рожевою спіралькою всередині і є нарутомакі. Камабоко часто додають в традиційний японський суп "Рамен", в якості декору, або одного з інгредієнтів. Нарутомакі - це різновид камабоко - один з традиційних компонентів страв з локшини рамен або удон; готують з неї також супи.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 500 г |
- Ціна: 728 ₴