Маринад для свинини, Pork Bulgogi Marinade Galbi, 280г, Ofood, Daesang, Корея, Ст
155 ₴
- Немає в наявності
- Код: 0684
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Свинина Галбі — це мариновані свинячі реберці та популярна корейська страва барбекю. Але, звичайно ж, ви можете приготувати цю страву й у духовці.
100% корейський
Подавати з листом салату
Ідеально підходить для корейського барбекю
Соус Chung Jung One Galbi — це маринад, приготований із солодкого соєвого соусу та ретельно відібраних інгредієнтів. Його часто їдять у поєднанні з корейськими гарнірами, як-от кімчі (типово корейський гарнір із ферментованих овочів), бімбімпап (сподобу з рису) та іншими м'ясними стравами. Дуже добре підходить для обміну один з одним. Змішуйте та поєднуйте різні корейські страви, щоб відчути справжній смак корейської кухні!
Що вирізняє корейську кухню від інших сусідніх азійських країн, так це використання Doenjang (паста із соєвих бобів), Gochujang (паста з перцю чилі) або їх комбінація. Ці інгредієнти роблять корейську кухню особливою та неповторною!
Інгредієнти
СОТОВИЙ соус (24%) (СОЯ, сіль, екстракти ПШЕНІЦИ, УСТРРИЦ, дріжджові екстракти), цукор (21%), вода (16%), кукурудзяний сироп із високим вмістом глюкози (15%), пюре з яблук і груш, часник, глутамат натрію, сіль, спирт, пюре з ківі анану, кукурудзяний сироп, порошок чорного перцю, імбир, рисове вино, ксантанова камедь, 5'-інозинат динатрію, гуанілат динатрію, гуарова камедь, моно- та дигліцериди жирних кислот.
Маринад для свинини «Pork Bulgogi Marinade» Віробник: «Daesang Corp. Co., Ltd »Республіка Корея Склад: соєвий соус, перцева паста, дистильована вода, сіль, мелений чорний перець, кунжут, мелений імбир, часник, цибуля, цукор, екстракт груші, перець чилі, кукурудзяний крохмаль, лимонна кислота Харчова цінність (на 100 г): Білки - 0,3 г Жири - 2 г Вуглеводи - 11 г Енергетична цінність (на 100 г): Калорійність - 52 ккал.
Shin-korea
Щоб зробити м'ясо більш м'яким і соковитим, надати м'ясу особливого аромату і нові смакові відтінки - з такими цілями використовуються маринади для м'яса. До того ж, маринад для м'яса скоротить час приготування страв: мариноване м'ясо буде готове значно швидше. Спосіб вживання: для маринування (шашлики): м'ясо залити соусом, ретельно перемішати і залишити на 30 хвилин для смаження: м'ясо залити соусом, ретельно перемішати і залишити на 30 хвилин. Додати зелену цибулю, гриби і ін овочі для додання більшого смаку. Смажити до готовності на сковороді або грилі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Daesang |
Країна виробник | Південна Корея |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 280 г |
- Ціна: 155 ₴