Соус соєвий, Ямаса Тамарі, соус соєвий, Yamasa Tamari, без глютену, без глютену, 150 мл, Мо
319 ₴
- Немає в наявності
- Код: 1983
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Тамарі — найнасиченіший соєвий соус. В ньому немає пшениця, а цільні соєві боби ферментуються в кедрових бочках 15 місяців. Подається Тамарі частіше до гарячим стравам, але може використовуватися і для салатів. На упродовж чотирьох століть корпорація Yamasa зберігає традицію досконалості та виробляє соєвий соус найкращої якості, є постачальником Імператорського столу Японії. Насичений бурштиновий колір, прекрасний аромат і смак, який розкривають смак інших інгредієнтів — це характерні особливості класичного соєвого соусу Yamasa. Передове вакуумне паковання не дає продукту окиснюватися й допомагає зберегти рубіново-червоний колір, який є справжньою ознакою смачного соєвого соусу. Без додавання штучних барвників і ароматизаторів. Професійні шеф-кухарі вибирають YAMASA — лідера в сегменті HORECA на ринку Токіо. Соуси YAMASA здатні компенсувати небажані аромати інших інгредієнтів в страві, а аромат соусу залишається стабільним навіть за високих температур приготування. Правильний червоний колір соусу викликає апетит і є ознакою смачного соєвого соусу. вода питна, соєві боби, сіль кухонна, вміст етилового спирту 2, 52 (г/100 мл). Харчова цінність на 100 г: білки 11,0 г, вуглеводи 8,0 г, жири 0 г. Енергетична цінність на 100г: 91 ккал (381 кДж). Зберігати у разі кімнатної температури, після відкриття в холодильнику в упродовж 30 днів. Термін придатності 2 року.
Тамарі - самий насичений соєвий соус. У ньому відсутня пшениця, а цілісні соєві боби ферментують в кедрових бочках 15 місяців. Подається Тамарі частіше до гарячих страв, але може використовуватися і для салатів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Yamasa |
Країна виробник | Японія |
Тип | Соєві соуси |
Упаковка | Скляна пляшка |
Об`єм | 150 мл |
- Ціна: 319 ₴