Посилювач смаку, Умамі, посилювач смаку, Аджиномото, Ajinomoto, 454 г, глутамат натрію
373 ₴
- В наявності
- Код: 0509
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Глютамат натрію — це білий кристалічний порошок, який добре розчиняється у воді. Популярний він практично у всьому худорлявому світі, а отриманий був у Японії, на початку минулого століття. Тоді японський вчений Кікунае Ікеда в процесі експериментів встановив, що ця речовина посилює смак м'ясних продуктів, а майже через 40 років стало зрозуміло, що глутамат натрію підсилює смак і запах будь-яких продуктів і страв.
Цим його властивістю негайно застосовують виробники харчових продуктів: спочатку глутамат додали в сухі бульйони, ковбасні вироби, а потім стали додавати скрізь, де тільки можливо, щоб зберегти колір продуктів і надати їм насичений смак. Людям стало здаватися, що будь-яка їжа з глютаматом натрію стає напрочуд смачною — а насправді ця речовина стимулює наші смакові рецептори, «підганяючи» і посилюючи їхню чутливість.
Аджіномото -. Японський харчовий продукт, що складається головним чином, з мононатрієвої солі глутамінової кислоти (глютамат натрію). Призначення аджіномото - посилювати смакові якості продукту. Додається в деякі страви корейської, китайської, в'єтнамської кухні.
Харчова добавка, призначена для збільшення смакових відчуттів Глутамат натрію являє собою білий кристалічний порошок, добре розчинний у воді. У китайців відомий як «смакова приправа». Японці вважають, що глутамат натрію передає так званий «п'ятий смак» ( «умами»). Глутамат натрію може утворюватися в продуктах природним шляхом (наприклад, в соєвому соусі або сирі рокфор) або ж додаватися в них штучно.
З нами в якості харчової добавки E621. В Європейських країнах позначається як MSG, що означає monosodium glutamate (англ.). Глутамат натрію представлений в наступних фракціях: 30-60 mesh, 40-80 mesh і найпоширеніший 60-120 mesh. Також можливі поставки певної фракції за запитом. Виробник: Meihua Holdings Group. Країна виробництва: Китай.
Посилювачі смаку
В даний час підсилювачі смаку дуже широко застосовуються в харчовій промисловості. Зокрема при виробництві варених ковбасних виробів, м'ясних та м'ясо рослинних консервів, напівфабрикатів, салатів, продуктів швидкого приготування. Також багато готові приправи для супів, соусів, підлив і м'ясних страв містять глутамат натрію і Риботид.
За зовнішнім виглядом глутамат натрію схожий на цукор або сіль. На смак відрізняється від них як підсилювач смаку. У харчовій промисловості виробництво глутамату натрію стоїть на перших місцях, розділяючи свою першість з виробництвом кухонної солі. Глутамат натрію дуже популярний і поширений у багатьох країнах: по всій Європі, країнах Сходу, в Америці
Глутамат натрію посилює смакові відчуття за рахунок збільшення чутливості рецепторів язика.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ajinomoto |
Країна виробник | Японія |
Тип | Приправи |
Паковання | Поліетиленовий пакет |
Вага | 454 |
- Ціна: 373 ₴