
Паста соєва, Широ місо, Shiro Miso, 1кг, МоHoshi
387 ₴
- В наявності
- Код: 0032
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Shiro Miso (широ місо) - паста з бобів сої, яка є основою місо-супів. Місо готується з соєвих бобів, рису або ячменю, які відварюють на пару, змішують з кодзі (закваска), після чого залишають ферментіроваться на термін від шести місяців до п'яти років. Існує три типи місо: червоний, білий і середній - чим довше ферментація, тим темніше місо. Сучасний аналіз підтвердив, що ця солона і ароматна паста являє собою надзвичайно сприятливе і збалансовану їжу, що містить протеїн, вітаміни та важливі амінокислоти. Місо не тільки вживається для приготування супу, але також використовується для додання аромату багатьох інших страв.
Як сировина переважно використовуються високоякісний рис, соєві боби й очищена сіль із Північно-Східної Китаю, високоякісні та високоефективні штами, з використанням традиційної японської технології ручного виробництва та
Природної ферментації. Містить білок, вітаміни, амінокислоти, ферменти та інші мікроелементи, необхідні людському організму для травлення. Тривале
споживання може очистити горло та мозок, підвищити апетит і зіграти роль в охороні здоров'я.
http://songjingfood.com/
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соєві пасти |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага упаковки | 1 кг |
- Ціна: 387 ₴