Паста соєва, Місо, 100г, AsiaStyle
114 ₴
- В наявності
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Місо - паста з бобів сої, яка є основою місо-супів. Mісо-суп користується великою популярністю в Японії і є обов'язковою частиною кожної процедури прийому їжі. Існує стара японська приказка: «чаша супу місо в день - і доктор ніколи не наблизиться до ваших дверей». І багато японців слідують цій раді. Місо готується з соєвих бобів і зазвичай рису або ячменю, які відварюють на пару, змішують з кодзі (закваска), після чого залишають ферментіроваться на термін від шести місяців до п'яти років. Існує три типи місо: червоний, білий і середній - чим довше ферментація, тим темніше місо.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
- Ціна: 114 ₴