Сухий рибний бульйон "Хон-Даші", 50г, AsiaStyle
114 ₴
- В наявності
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Даші (на японському вимовляється Даси) - це обов'язковий компонент японської кухні, яка формує смак страви. Даси являє собою основу для бульйону, який готується шляхом випарювання продуктів тваринного і рослинного походження з метою отримання екстракту, що формує аромат майбутнього страви. У японській кулінарії використовуються наступні відомі різновиди даси: на основі стружки японської скумбрії Кацуо і сухих бурих водоростей комбу, нібосі (хрусткі дрібні сардинки), комбу або чорних деревних грибів шіітаке. Даси є аналогом бульйону, або відвару в розумінні західної кулінарії і бульйону тан в китайській кухні.
Японський даси володіє трьома безумовними перевагами:
1. Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.
2. Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.
3. Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів. Саме тому даси вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як відварних, так і приготованих на грилі або на пару.
Основу даси, що надає японським страв неповторний смак, традиційно становить стружка тунця кацуобусі або сухі водорості комбу. Екстракт Кацуо забезпечує багатство смаку і повноцінний букет страви, в той час як водорості комбу розкривають природні аромати інгредієнтів і сприяють отриманню збалансованого смаку страви в цілому. Однією з відмінних рис японської кухні є прагнення підкреслити оригінальний смак кожного з використаних інгредієнтів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Виробник | Саме Те |
- Ціна: 114 ₴