Продавець Интернет-магазин Сокровища Азии 亚洲超市 中国超市 розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
317 відгуків
+380 (93) 787-24-34
+380 (63) 237-98-37
+380 (73) 401-08-38
Сокровища Азии
Кошик

Сухий рибний бульйон "Хон-Даші", 50г, AsiaStyle

114 ₴

  • В наявності
Сухий рибний бульйон "Хон-Даші", 50г, AsiaStyle
Сухий рибний бульйон "Хон-Даші", 50г, AsiaStyleВ наявності
114 ₴
+380 (93) 787-24-34
Азиатские продукты
  • +380 (63) 237-98-37
    Заказ суши в г.Боярка
  • +380 (73) 401-08-38
    Заказ суши в г.Боярка
+380 (93) 787-24-34
Азиатские продукты
  • +380 (63) 237-98-37
    Заказ суши в г.Боярка
  • +380 (73) 401-08-38
    Заказ суши в г.Боярка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Даші (на японському вимовляється Даси) - це обов'язковий компонент японської кухні, яка формує смак страви. Даси являє собою основу для бульйону, який готується шляхом випарювання продуктів тваринного і рослинного походження з метою отримання екстракту, що формує аромат майбутнього страви. У японській кулінарії використовуються наступні відомі різновиди даси: на основі стружки японської скумбрії Кацуо і сухих бурих водоростей комбу, нібосі (хрусткі дрібні сардинки), комбу або чорних деревних грибів шіітаке. Даси є аналогом бульйону, або відвару в розумінні західної кулінарії і бульйону тан в китайській кухні.
 

Японський даси володіє трьома безумовними перевагами:

1. Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.

2. Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.

3. Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів. Саме тому даси вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як відварних, так і приготованих на грилі або на пару.

 

Основу даси, що надає японським страв неповторний смак, традиційно становить стружка тунця кацуобусі або сухі водорості комбу. Екстракт Кацуо забезпечує багатство смаку і повноцінний букет страви, в той час як водорості комбу розкривають природні аромати інгредієнтів і сприяють отриманню збалансованого смаку страви в цілому. Однією з відмінних рис японської кухні є прагнення підкреслити оригінальний смак кожного з використаних інгредієнтів.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
ВиробникСаме Те
Інформація для замовлення
  • Ціна: 114 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner