Продавець Интернет-магазин Сокровища Азии 亚洲超市 中国超市 розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
296 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (93) 787-24-34
+380 (63) 237-98-37
+380 (73) 401-08-38
Сокровища Азии
Кошик

Агар-агар білий очищений 25г Дж

228 ₴

  • Готово до відправки
Агар-агар білий очищений 25г Дж
Агар-агар білий очищений 25г ДжГотово до відправки
228 ₴
+380 (93) 787-24-34
Азиатские продукты
  • +380 (63) 237-98-37
    Заказ суши в г.Боярка
  • +380 (73) 401-08-38
    Заказ суши в г.Боярка
+380 (93) 787-24-34
Азиатские продукты
  • +380 (63) 237-98-37
    Заказ суши в г.Боярка
  • +380 (73) 401-08-38
    Заказ суши в г.Боярка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Агар-агар є рослинним замінником желатину, одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium і ін.), Які ростуть в Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний холодець.

За якістю агар підрозділяється на два сорти:

вищий - колір білий або світло-жовтий, допускається злегка сіруватий відтінок;
перший - колір від жовтого до темно-жовтого.

 

Агар використовують у кондитерській промисловості при виробництві мармеладу, желе, при отриманні м'ясних і рибних холодців, при виготовленні морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду, а також при освітленні соків. Агар-агар розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким.

 

Порошок агар-агар розчиняють в будь-якої рідини, наприклад у воді, фруктовому соку, бульйоні, дають набрякнути. Потім доводять рідину до кипіння, постійно помішуючи, до повного розчинення порошку. Потім кладуть бажані добавки і на закінчення остуджують блюдо при кімнатній температурі або в холодильнику. Желатин і агар-агар взаємозамінні в співвідношенні агар: желатин - 1: 4. (1/2 чайн.ложкі агару = 2 чайн.ложкі желатину).

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 228 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner