
Уксус темний, Wangohong, 2.5 л, Lao Chen Cu, витримка 5 років, Китай, спеціально для азіатської кухні та HoReCa, год
541 ₴
- В наявності
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
山西老陈醋 - 5年陈酿,2.5升装,专为亚洲美食和餐饮业设计
Уксус 5 років витримки. Високоякісний оцет із Шаньсі
Виготовляється китайський чорний оцет з води, рису, пшеничних висівок і солі. Спочатку добірний пшеничні висівки та рис, вимочують у воді, витримують на парі, збирають до стану пшеничного вина. Потім додають бактерії, які й роблять з вина — пшеничний оцет. Весь процес займає приблизно три тижні. Готовий оцет витримують не менш ніж 6 місяців, а деякі особливі сорти оцту витримуються до п'яти років.
Темний оцет істотно відрізняється на смак від білого. Тому взаємно замінювати їх під час приготування страв китайської кухні, звісно, можна, проте це дасть істотну зміну смаку. Якщо Ви хочете приготувати по-справжньому китайські страви так, щоб вони вийшли не гірше, ніж у фешенебельних ресторанах і невеликих харчовинах Піднесний, темний оцет Вам просто необхідний!
- Ціна: 541 ₴