Продавець Интернет-магазин Сокровища Азии 亚洲超市 中国超市 розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
340 відгуків
+380 (93) 787-24-34
+380 (63) 237-98-37
+380 (73) 401-08-38
Сокровища Азии
Кошик

Рисолокшина, 2.5 мм, для супу, вермішель, локшина, Tm Sa Giang, HuTieu Sa Dec, Sa Giang, rice stick, 200 г, ч

99 ₴

  • В наявності
Рисолокшина, 2.5 мм, для супу, вермішель, локшина, Tm Sa Giang, HuTieu Sa Dec, Sa Giang, rice stick, 200 г, ч
Рисолокшина, 2.5 мм, для супу, вермішель, локшина, Tm Sa Giang, HuTieu Sa Dec, Sa Giang, rice stick, 200 г, чВ наявності
99 ₴
+380 (93) 787-24-34
Азиатские продукты
  • +380 (63) 237-98-37
    Заказ суши в г.Боярка
  • +380 (73) 401-08-38
    Заказ суши в г.Боярка
+380 (93) 787-24-34
Азиатские продукты
  • +380 (63) 237-98-37
    Заказ суши в г.Боярка
  • +380 (73) 401-08-38
    Заказ суши в г.Боярка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Макаронні вироби зустрічаються в кулінарії різних народів. Але якщо європейці найчастіше готують локшину з пшеничного борошна, то східна кухня просто немислима без локшини. Рис, як основна злакова культура Китаю, Японії та інших країн Південно-Східної Азії, став основою для безлічі страв як у чистому своєму вигляді, так і в переробленому – борошно або крохмаль. Саме з рисового борошна готується знаменита рисова локшина.

Вважається, що локшина фунчоза – саме так її називають у японській кулінарії – була відома ще за часів самураїв. Саме її вони вважали основою своєї сили та здоров'я. І тому китайська та японська рисова локшина і сьогодні вважається одним із секретів довголіття цих націй.

                         Як готувати рисову локшину

 Локшина з рису вариться набагато швидше, ніж макаронні вироби із твердих сортів пшениці. Досить занурити її на пару хвилин в окріп, попередньо замочивши у воді. при цьому ви можете використовувати рисову локшину для різних страв:

 

 Вона – незамінний інгредієнт азіатських супів, у тому числі знаменитого фо бо та японських супів з водоростями.

 Її використовують як гарнір до м'яса, риби, морепродуктів, птиці.

 Локшина, приготована у вічі з овочами, соусами, м'ясом або морепродуктами – одна з найзнаменитіших страв китайської кухні.

 Вона чудово підходить для теплих салатів.

 До речі, самі азіати вважають, що найкраще їсти рисову локшину тільки в холодному вигляді.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 99 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner