
Рисолокшина, 2.5 мм, для супу, вермішель, локшина, Tm Sa Giang, HuTieu Sa Dec, Sa Giang, rice stick, 200 г, ч
99 ₴
- В наявності
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Макаронні вироби зустрічаються в кулінарії різних народів. Але якщо європейці найчастіше готують локшину з пшеничного борошна, то східна кухня просто немислима без локшини. Рис, як основна злакова культура Китаю, Японії та інших країн Південно-Східної Азії, став основою для безлічі страв як у чистому своєму вигляді, так і в переробленому – борошно або крохмаль. Саме з рисового борошна готується знаменита рисова локшина.
Вважається, що локшина фунчоза – саме так її називають у японській кулінарії – була відома ще за часів самураїв. Саме її вони вважали основою своєї сили та здоров'я. І тому китайська та японська рисова локшина і сьогодні вважається одним із секретів довголіття цих націй.
Як готувати рисову локшину
Локшина з рису вариться набагато швидше, ніж макаронні вироби із твердих сортів пшениці. Досить занурити її на пару хвилин в окріп, попередньо замочивши у воді. при цьому ви можете використовувати рисову локшину для різних страв:
Вона – незамінний інгредієнт азіатських супів, у тому числі знаменитого фо бо та японських супів з водоростями.
Її використовують як гарнір до м'яса, риби, морепродуктів, птиці.
Локшина, приготована у вічі з овочами, соусами, м'ясом або морепродуктами – одна з найзнаменитіших страв китайської кухні.
Вона чудово підходить для теплих салатів.
До речі, самі азіати вважають, що найкраще їсти рисову локшину тільки в холодному вигляді.
- Ціна: 99 ₴