Паста кімчхі унікальна заправка з пряним смаком і фруктовим післясмаком. Гострий овочевий соус користується величезною популярністю в азіатській кухні.
Завдяки пікантному смаком соус кімчхі активно використовується не тільки в азіатській кухні, але і в європейській. На батьківщині його використовують під час приготування сашимі, ролів і суші. Паста відмінно поєднується зі стравами з м'яса та овочів, морепродуктів. При додаванні соусу, навіть самий простий продукт стає справжнім делікатесом, купуючи тонкий аромат з пікантним смаком.
Особливості пасти кімчхі
До її складу пасти кімчі входять:
яблуко;
часник;
перець чилі;
імбир;
мандарин;
сіль з цукром.
Завдяки ідеальним пропорціям інгредієнтів, що входять до складу заправки, вона є справжнім джерелом корисних речовин. Соус кімчі вирізняється багатим вмістом вітамінів групи B, А, C E, a також містить комплекс основних мікроелементів, необхідних для підтримки здоров'я організму.
Щоденне вживання в їжу пасти кімчі Кочудар прискорить метаболізм, активізує травний процес, а також позитивно позначиться на імунітеті.
Корейський соус кімчхи є не тільки чудовим доповненням для будь-якої страви азійської кухні, але й вважається продуктом здоров'я й довголіття.