Тамариндова паста Asiana це м'яка маса з подрібнених стручків дерева тамаринд. Вирощуються вони переважно в Індії і Східній Африці. Приправа має кислий смак з присмаком фруктів.
3 концентратом тамаринда готуються традиційні гостро-кислі тайські супи, а також маринади для барбекю, пікантні соуси до м'яса, риби та морепродуктів. Продукт чудово поєднується з часником, соєвим соусом, імбиром і перцем чилі. До речі, тамариндова маса із інгредієнтів соусів Пад Тай та чатні. Спробуйте подати окремо пасту на стіл під час смакування суші, ролів, спрінг-ролів, вонтонам, шаомаям та іншим азіатським закусок. Ще можна приготувати тамариндову воду з кислинкою, яка подається до основних страв і десертів. Також концентрат тамаринда використовується під час виготовлення джемів, цукерок і коктейлів.