Соус перцевий, Knorr, Китай, 2,3 кг, пластикова пляшка, Ч
1 502 ₴
- Немає в наявності
- Код: 3296
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Соус із чорного перцю ідеально підходить для приготування свинини, яловичини, страв із м'яса птиці, морепродуктів і риби.
- Містить особливий ароматний індійський чорний перець, що гарантує насичений аромат і смак без зайвої гостроти та гіркоти.
- Зберігає смак і аромат після розігрівання впродовж довгого часу.
- Природний глибокий чорно-коричневий колір і гладка текстура.
- Ідеальний баланс між м'ясними нотками та смаком чорного перцю.
Інгредієнти
Вода, цукор, соєвий соус (вода, соєві боби, сіль, пшеничне борошно), сіль, чорний перець, загусники Е1422, Е415, томатна паста, пшеничне борошно, часник, соєва олія, гідролізовані рослинні та тваринні білки, регулятори кислотності Е270, Е260, Е330), яловичий жир, яловичий екстракт, барвник E150d, підсилювач смаку й аромату Е635, екстракт чорного перцю, консервант сорбат калію, ароматизатори, підсолоджувач аспартам. Продукт містить глютен, продукти перероблення сої, риби, молюсків, яєчні та молочні продукти. Містить джерело фенілаланіну.
Енергетична цінність kJ | 420 kJ | - kJ | - kJ |
Білки | 2.0 g | - g | - g |
Вуглеводи | 18.0 g | - g | - g |
В т.ч. цукри | 11.0 g | - g | - g |
Жири | 2.0 g | - g | - g |
В т.ч. насичені жирні кислоти | 0.5 g | - g | - g |
Харчові волокна | 1.5 g | - g | - g |
Натрій | 3.0 mg |
- |
Опис
Knorr Cоус пастоподібний із чорного перцю (2,3 кг) — це знаменитий соус китайської кухні, що ідеально підходить для приготування свинини та яловичини, а також для страв із м'яса птиці, морепродуктів і риби. Має насичений аромат і смак без зайвої гостроти та гіркоти.
Рекомендація
Додавайте соус до смаку в страви сичуанської, гонконгської, кантонської та в'єтнамської кухні.
Перечний соус ідеально підходить для приготування свинини, яловичини, страв із м'яса, птиці, морепродуктів і риби на воку. Має насичений аромат і смак без зайвої гостроти та гіркоти. 81% шеф-кухарів у Китаї вважають, що соус knorr із чорного перцю забезпечує оптимальний баланс смаку з усіх схожих соусів на китайському ринку.
Соус призначений для обсмажування різних продуктів. Соус надає чудовий колір, аромат, смак і текстуру для кожного блюда. Добре збуджує смакові рецептори.
Неповторне поєднання перцю і часнику, яке припаде до смаку будь-якому м'ясоїдів! Універсальний соус 3 в 1, який підходить і для маринування, і для приготування і для обмакувания страв!
Використовується в якості підливи до стейкам з м'яса, приготованим за рецептами середземноморської, китайської, тайської або в'єтнамської кухні, а також як доповнення до знаменитої китайської і тайської м'ясної обсмажування. Може використовуватися в якості маринаду, а також в процесі приготування м'яса, надаючи йому пряний, насичений, але негострий смак!
Яловивину з броколі в соусі з чорного перцю!
Рецепт:
Вихід на порцію — 300 г.
Інгредієнти (нетто, г):
-
Яскраво-червоний виріз (нарізання смужками 5x1 см) — 100 г
-
Крохмаль Мондамін + вино — 1ст. ложка
-
Рослинна олія — 30 г
-
Часник (слайси) — 10 г
-
Імбир (слайси) — 10 г
-
Різчастий лук (смужки 3 см) — 80 г
-
Броколі — 80 г
-
Курячий бульйон — 100 мл
-
Knorr соус із чорного перцю — 50 г
Технологія приготування:
-
Запанувати яловичину в суміші крохмаль Мондамін + вино
-
Обсмажити яловичину на олії на розпеченій сковороді або воку до утворення скоринки впродовж 30 секунд.
-
Викласти м'ясо з сковороди, додати олію, часник, імбир, репчасту цибулю та обсмажити упродовж 15 секунд.
-
Додати броколі, курячий бульйон і довести до кипіння.
-
Додати обсмажену яловичину та Knorr соус із чорного перцю, тушкувати 30 секунд.
-
За потреби затягнути сумішшю крохмаль Мондамін + вино.
-
На гарнір подавати рис.
Основні | |
---|---|
Виробник | Knorr |
Країна виробник | Китай |
Тип | Соуси |
Об`єм | 2.3 мл |
- Ціна: 1 502 ₴