Крохмаль Тапіока, борошно маніоки, Cock Brand, 400г, без глютену, Таїланд, АФ
255 ₴
- В наявності
- Код: 2034
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Крахмал тапиоки, или, как его ещё называют, мука маниоки – это продукт измельчения корня растения маниоки, который используется как заменитель обычной муки в блюдах или кондитерских изделиях.
Слышали про безглютеновую муку? Крахмал тапиоки – это один из её видов. Особенностью этой муки является то, что она может легко связываться с другими видами безглютеновой муки, такими, как рисовая, гречневая и т.д
Тапиоковый крахмал изготовлен из маниоки, отличается тем, что дает прозрачную массу с высокой вязкостью. В зависимости от концентрации, при охлаждении образует гель или пасту. По своим свойствам тапиоковый крахмал очень близок к крахмала картофельного и применяется в тех же отраслях промышленности. Однако по отдельным показателям превосходит крахмал картофельный: за счет меньшей влажности (на 6-7%) содержание крахмала в товарной массе больше, тапиоковый крахмал имеет меньшую зольность и поэтому считается самым чистым крахмалом.
Применяется во многих рецептах безглютеновой выпечки для придания привлекательного вида готового продукта и получения золотистой корочки.
Крохмаль Тапіока - це крохмаль, що міститься в кульках тапиока т (саго). Вони є частиною основної дієти в багатьох азіатських країнах. За своїми властивостями він дуже близький до крохмалю картопляного. Однак за окремими показниками він перевершує крохмаль картопляний за рахунок меншої вологості, тапіоковий крохмаль має меншу зольність і тому вважається найчистішим крохмалем.
Країна виробник - Таїланд.
Крохмаль тапиоки (він же крохмаль маніоки) - продукт, одержуваний з коренів чагарнику маніоки. Висококалорійна і легко засвоюється їжа, широко вживається в тропічних країнах.
Тапіоковий крохмаль: користь для здоров'я Містить холін, нормалізує рівень холестерину в крові, вітаміни групи В, необхідні для роботи нервової системи. Також в ньому містяться фосфор і кальцій - мінерали важливі для кісткової тканини, калій, який відповідає за виведення зайвої рідини, нормалізації тиску і поліпшення роботи серцево-судинної системи.
Застосування в кулінарії Тапіоковий крохмаль примітний тим, що з нього виходить прозора маса, що володіє високою в'язкістю. Залежно від концентрації, при охолодженні він перетворюється в пасту або гель. За своїми властивостями крохмаль тапиоки дуже близький до картопляного крохмалю.
Застосовується в різних рецептах безглютенової випічки. Він надає готовому виробу апетитну золотисту скориночку. Також його використовують як загусник супів, соусів, всіляких підлив, кремів і т.п.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 400 г |
- Ціна: 255 ₴