Паста з червоного перцю та соєвих бобів 500 г 쌈장 , Соєва паста Самджан, Корея, O`Food, Mild Ssamjang, 500 г, HB
328 ₴
- В наявності
- Код: 2854
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Соєва паста з перцем — це чудовий продукт для надання Вашим стравам приємного смачна. Вона являє собою суміш соєвої пасти тендян і перцевої пасти кочуджан із додаванням ароматних приправ. Додається в супи та страви з рису, а також це самостійні страви можна подавати як соус до овочів.
Основа пасти Самджан — це ферментовані соєві боби. Саме вони надають соусу його специфічний смак, званий «умами». Антиоксиданти, що містяться в сої, роблять азійську їжу дуже корисною, адже завдяки цим речовинам краще працює імунна система, рідше розвиваються онкологічних захворювань, повільніше протікає процес старіння.
Червоний перець чилі, що надає пасті пікантну гостроту, сприяє виробленню «гормонів задоволення». Саме тому пекучі корейські страви — це найкращий спосіб впоратися з депресією. Крім того, ця приправа стимулює травлення й дає змогу швидше засвоювати важку жирну їжу.
З Sinsong ssamjang ви можете відчути оригінальний аромат приправи
Зменшена солоність на 12%, порівнюючи з власне самджаном, зменшуючи солоний смак, зробили приправу здоровішою.
Паста з часником і кунжутною приправою підходить для будь-яких страв (м'ясо, риба, сири, рису ін.)
Маса нетто:500г
Состав : соєва паста, пшеничне борошно, соєві боби, сіль, клейкий рис, глюкоза, екстракт часнику, цибуля, екстракт цибулі, екстракт зеленої цибулі, кунжут, дріжджі, підсмажена цибуля, підсмажені зерна кунжуту, кукурудзяний сироп, часник, ксантанова камедь, олія зерен перца, вода.
Термін придатності: 1 рік
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці, уникати потрапляння прямих сонячних променів.
Виробник:Daesang Corporation, CheonanPlant, 54-1, Chaam-Dong, Cheonan-Si, Chungcheongnam-Do, 330200, Republicof Korea
Бes ГМО
Харчова цінність у 100 г продукту: білки -6,7 г, жири -10 г, вуглеводи - 46,9 г.
Енергетична цінність у 100 г продукту: 200 ккал
Країна походження : Республіка Корея
Соєва паста дуже поширений азіатський продукт. . Покупці часто запитують, що це таке і як вживати? Чим відрізняються? Як зберігається? . Паста готується з соєвих бобів, які відварюються, а потім прокручуються через м'ясорубку. З отриманої маси формуються брикети, які сушать на сонці. У процесі сушіння, соя ферментує.
Виглядають брикети після сушіння не дуже привабливо. Вони плямисті і покриті місцями різними видами цвілі. Сушка закінчується, коли на брикетах з'являються глибокі тріщини. Тепер сухі цеглинки сої чистять і перемелюють в грубу муку. З цієї муки, води і спецій складається соєва паста. . Соєва паста має багато різних назв, залежно від країни.
Доуцзян, доубанцзян, хуанцзян, тягьм'ян, дацзян, кочохуджан, твенджан, чхон'гукджан, тіонг, Тауку.. ️У соєвої пасти багато корисних для здоров'я властивостей, особливо виражений протираковий ефект. . Використовують в якості основи для супу.
До речі, японський місо суп - це теж соєва паста. Звичайно, як інгредієнт в стравах корейської, китайської і в'єтнамської кухні. . Паста різниться за терміном витримки, додатковим інгредієнтів, густоті, кольором. Для тих, хто купує її перший раз, краще взяти самий нейтральний варіант. Як будь-який ферментований продукт, добре зберігається в холодильнику, не змінюючи своїх смакових якостей.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Південна Корея |
Тип | Соус |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 500 г |
- Ціна: 328 ₴