![Рисовий Оцет, Mitsukan, 250ml, Ч](https://images.prom.ua/1255744973_risovij-otset-mitsukan.jpg)
Рисовий Оцет, Mitsukan, 250ml, Ч
121 ₴
- В наявності
- Код: ч
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Рисовий оцет - смачний, ароматний і корисний оцет, незамінний інгредієнт в стравах східної кухні. Його додають в соусу, салати, рис і локшину. Особливим є використання для приготування суші, а саме - заправки до рису. Заправка готується на основі рисового оцту з додаванням солі і цукру. Саме завдяки їй рис для суші має свій особливий смак і стає більш клейким.
Білий рисовий уксус- необхідна складова рецептури знаменитих японських суші. Він використовується для ароматизації рису і для маринування морепродуктів. Також білий рисовий оцет прекрасно підходить в якості заправки салатів із сирих овочів, страв з риби та птиці, для приготування різних соусів. Його готують з білого рису шляхом тривалого природного бродіння, тому ця приправа цінується на вагу золота. Блідий і прозорий, з вираженим кислим смаком і ніжним ароматом, білий рисовий оцет займає гідне місце в ряду універсальних приправ, давно і успішно використовуються в східній кухні і отримали визнання у всьому світі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Mizkan Group |
Країна виробник | Китай |
Тип | Оцет |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Об`єм | 250 мл |
- Ціна: 121 ₴