Сік цитруса Юзу, сік юзу для понзу, Shibori Yuzu Juice, 200 мл, Tm Yuzuya Honten, Мо
1 183 ₴
- Немає в наявності
- Код: 4556
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Він непогано поєднується із сашинами із сирої риби, овочами з оцтами, японськими супами тощо. Він не має гіркого смаку, тому ви можете використовувати сік для чого завгодно.
Сік Юзу або юдзу використовується в кулінарії. Його додають в делікатесні соуси і маринади, а так само супи і салати, рибні страви і страви з морепродуктами. Цей цитрус проростає на невеликих вічнозелених чагарниках в Японії, Кітаі і Тибеті. Плід Юзу кисліші лимона і лайма і зі своїм, особливим ароматом квітів і хвої. За своєю суттю це гібрид мандарина і ічангской папеда, дуже популярний в Японіі.Юзу знаком людям з давніх часів, його вживали ще за часів Конфуція.
Yuzukichi
100% сік юзу надає блюдо неповторний смак і аромат, використовується як в стравах, так і в коктейлях. сік юзу використовують для лікування застуди, він має тонізуючу дію на травну і кровоносну систему. При зовнішньому застосуванні цей фрукт можна використовувати для лікування ревматизму, артриту. Перевагою цього продукту є його низька калорійність. Так, в 100 г юзу всього близько 21 кілокалорії. Цей плід допоможе урізноманітнити дієтичний раціон, а також наповнити організм вітамінами і мінералами.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Об`єм | 200 мл |
- Ціна: 1 183 ₴