Продавець Интернет-магазин Сокровища Азии 亚洲超市 中国超市 розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
296 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (93) 787-24-34
+380 (63) 237-98-37
+380 (73) 401-08-38
Сокровища Азии
Кошик
2уп=290грн

Рисовий крохмаль, з клейкого рису, 400 г, ЧаДнп

305 ₴

  • Немає в наявності
Рисовий крохмаль, з клейкого рису, 400 г, ЧаДнп
Рисовий крохмаль, з клейкого рису, 400 г, ЧаДнпНемає в наявності
305 ₴
+380 (93) 787-24-34
Азиатские продукты
  • +380 (63) 237-98-37
    Заказ суши в г.Боярка
  • +380 (73) 401-08-38
    Заказ суши в г.Боярка
+380 (93) 787-24-34
Азиатские продукты
  • +380 (63) 237-98-37
    Заказ суши в г.Боярка
  • +380 (73) 401-08-38
    Заказ суши в г.Боярка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Борошно з клейкого рису — обов'язковий інгредієнт багатьох японських, тайських і в'єтнамських десертів. Солодкі японські тістечка, тайські солодощі, в'єтнамські солодкі млинці — усі ці неймовірно смачні речі немислимі без борошна з клейкого рису! Купити борошно з клейкого рису в Москві до недавнього часу було неможливо.

 

Борошно з клейкого рису виробляється способом розмелювання насіння клейкого рису та застосовується в дальньосхідній і південно-східноазіатській кухні для приготування випічки, десертів, а також як загусник. Більш щільна структура тіста, що отримується, порівнюючи зі звичайним рисовим борошном, забезпечує популярність цього продукту як основа для пельменів і випічки.

Рисове борошно — корисний білковий продукт, що також містить мікроелементи та вітаміни. На відміну від деяких видів борошна з злакових культур (наприклад, пшеничного борошна) у ній немає глютену або клейковини, що знижує ризик виникнення алергії.

 

Кокосові оладушки Кханом ба бін

http://static12.insales.ru/images/products/1/5553/27628977/khanom_ba_bin.jpg


Час приготування: 35 хв.
Складність: простий рецепт
Блюдо: Напій/ десерт; 
відгуки: 
Кількість порцій: 5

 

Оригінальні рецепти десертів: кокосові оладі потайскі.Втомилися від холодної зими або промоглих весняно-осінних буднів? Потіште себе шматочком спекотного екзотичного літа, приготувавши Кханом ба бін — популярний і вкрай простий у виконанні тайський десерт. Крім свого приголомшливого оригінального смаку, Кханом бабін примітний тим, що практично не містить жиру, а отже, ідеально підійде тим, хто стежить за фігурою.

 

Нам буде потрібно:

  • Борошно з клейкого рису - -60 гр
  • Пальмовий цукор — 135 г http://asiastyle.com.ua/p48829016-palmovyj-sahar-200.html
  • Кокосова стружка - 20 г
  • Ванільний цукор — 2 ч. л.
  • 1 яйце
  • 2 ст л рослинної олії

Як готувати страву

    • 1

      З'єднайте борошно з клейкого рису, цукор, кокосову стружку, яйце та ванільний цукор в відповідній ємності та місіть до утворення однорідного тіста. Тісто має бути дуже густим, проте воно стане м'якшим під час обсмажування завдяки використанню борошна з клейкого рису. Звичайне рисове борошно для цього десерту не підійде, позаяк воно не дасть потрібної "зцілюваності" тісту.

    • 2

      Нагрійте сковороду на слабкому вогні, додайте 1 ст л рослинної олії. Коли олія нагріється, додайте на сковороду кокосове тісто, зачерпуючи його столовою ложкою.

    • 3

      Обережно розрівняйте кожен оладок, щоб він набув плоскої форми (вичерпніше десерт не просмажить).

    • 4

      Обсмажуйте олади з двох боків до золотистого кольору (приблизно по 10 хв на слабкому вогні з кожного боку).

       

      Корисні поради

      !

      Ви також можете додати в тісто листочки зеленого базиліку або м'яти — тоді десерт вийде не тільки приголомшливо ароматним, але й гарним!

       

       

      Результат

      Готовое блюдо — Кокосовые оладушки Кханом ба бин 

       

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 305 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner