Рисовий крохмаль, з клейкого рису, 400 г, ЧаДнп
305 ₴
- Немає в наявності
- +380 (63) 237-98-37Заказ суши в г.Боярка
- +380 (73) 401-08-38Заказ суши в г.Боярка
Борошно з клейкого рису — обов'язковий інгредієнт багатьох японських, тайських і в'єтнамських десертів. Солодкі японські тістечка, тайські солодощі, в'єтнамські солодкі млинці — усі ці неймовірно смачні речі немислимі без борошна з клейкого рису! Купити борошно з клейкого рису в Москві до недавнього часу було неможливо.
Борошно з клейкого рису виробляється способом розмелювання насіння клейкого рису та застосовується в дальньосхідній і південно-східноазіатській кухні для приготування випічки, десертів, а також як загусник. Більш щільна структура тіста, що отримується, порівнюючи зі звичайним рисовим борошном, забезпечує популярність цього продукту як основа для пельменів і випічки.
Рисове борошно — корисний білковий продукт, що також містить мікроелементи та вітаміни. На відміну від деяких видів борошна з злакових культур (наприклад, пшеничного борошна) у ній немає глютену або клейковини, що знижує ризик виникнення алергії.
Кокосові оладушки Кханом ба бін
Час приготування: 35 хв.
Складність: простий рецепт
Блюдо: Напій/ десерт;
відгуки: 0
Кількість порцій: 5
Оригінальні рецепти десертів: кокосові оладі потайскі.Втомилися від холодної зими або промоглих весняно-осінних буднів? Потіште себе шматочком спекотного екзотичного літа, приготувавши Кханом ба бін — популярний і вкрай простий у виконанні тайський десерт. Крім свого приголомшливого оригінального смаку, Кханом бабін примітний тим, що практично не містить жиру, а отже, ідеально підійде тим, хто стежить за фігурою.
Нам буде потрібно:
- Борошно з клейкого рису - -60 гр
- Пальмовий цукор — 135 г http://asiastyle.com.ua/p48829016-palmovyj-sahar-200.html
- Кокосова стружка - 20 г
- Ванільний цукор — 2 ч. л.
- 1 яйце
- 2 ст л рослинної олії
Як готувати страву
-
-
1
З'єднайте борошно з клейкого рису, цукор, кокосову стружку, яйце та ванільний цукор в відповідній ємності та місіть до утворення однорідного тіста. Тісто має бути дуже густим, проте воно стане м'якшим під час обсмажування завдяки використанню борошна з клейкого рису. Звичайне рисове борошно для цього десерту не підійде, позаяк воно не дасть потрібної "зцілюваності" тісту.
-
2
Нагрійте сковороду на слабкому вогні, додайте 1 ст л рослинної олії. Коли олія нагріється, додайте на сковороду кокосове тісто, зачерпуючи його столовою ложкою.
-
3
Обережно розрівняйте кожен оладок, щоб він набув плоскої форми (вичерпніше десерт не просмажить).
-
4
Обсмажуйте олади з двох боків до золотистого кольору (приблизно по 10 хв на слабкому вогні з кожного боку).
Корисні поради
!
Ви також можете додати в тісто листочки зеленого базиліку або м'яти — тоді десерт вийде не тільки приголомшливо ароматним, але й гарним!
Результат
-
- Ціна: 305 ₴