Цю локшину виробляють із крахмалю, отриманого з висушеного коріння папоротника. Вміст крахмалю в корінні папоротника становить до 46%. Папоротник використовується виключно дикоростущий.
Така локшина, дійсно заслуговує увагу. В сушеном вигляді, вона абсолютно чорна і пружна, як проволока. Вариться 5-6 хвилин в кип'ячій воді. Власного смаку практично не має. Це має дуже цікаву властивість: в вареному і охолодженому вигляді (страви з неї, як холодні закуски) володіє пружною "резиновою" текстурою, схожою на маршмеллоу.
Дуже незвичайна локшина для приготування страв азіатської кухні. чорна локшина фунчоза з папороті xinchen food дозволить здивувати гостей та урізноманітнити раціон.
Нестандартний колір локшини дозволяє готувати не лише смачні, але й неймовірно красиві страви, якими можна балувати свою сім'ю або подавати гостям із святкового приводу.
Головна властивість фунчози, за яку її так цінують азіатські кухарі, це чудова абсорбуюча здатність. крохмальна локшина чудово вбирає аромат і смак соусів та інших продуктів, а тому вважається універсальним гарніром, а також використовується для приготування пікантних салатів.
Характеристики:
Розмір упаковки: 25 см (висота).
Вага/об'єм: 200 г.
Країна виробництва: Китай.