Penta laksa паста приносить автентичний смак для Індонезійської лакси прямо на вашу кухню. Ця готова до приготування паста наповнена яскравими, ароматними смаками. Просто додайте своє улюблене мясо, морепродукти, кокосове молоко та локшину для ситної гострої страви, яка за лічені хвилини перенесе вас в інші частини Південно-Східної Азії.
Паста готова до приготування Лакса.
Паста відповідає стандарту
gmp,
haccp і халяль
Зроблено в Таїланді
Інгредієнти: вода, цукор, лемонграс, соєва олія, імбир, часник, сіль, галанга, сушені креветки, креветкова паста, перець чилі, регулятор кислотності (молочна кислота, оцтова кислота, лимонна кислота), спеції, підсилювач смаку (глутамат натрію, динатрію 5). '-Інозінат і динатрій 5'-Кванілат).
Інформація про алергени: Містить сою та креветки.
Варіант приготування:
Додайте 3 столові ложки цієї ароматної пасти Penta Laksa в 250 мл (1 склянку) окропу.
Додати креветки або інше м'ясо.
Додайте 100 мл (1½ чашки) кокосового молока і
обережно варіть.
Додайте в суп локшину і доведіть до кипіння. У вас вийде 1-2 порції.
Інструкції щодо зберігання: після відкриття зберігати в холодильнику.