Суміш Clearspring для приготування червоного супу Місо - чудова страва японської кухні на основі пасти з однойменною назвою з ферментованих соєвих бобів. Жителі Японії зобов'язані, серед іншого, цьому супу своїм здоров'ям і довголіттям. Історія страви налічує понад 2500 років. Вважається, що першими його приготували і почали вживати буддійські ченці. Багато японців і сьогодні їдять його тричі на день.
Харчова цінність:
жири: 14 г
білки: 27 г
вуглеводи: 12 г
калорійність 100 г: 322 Ккал
Особливості: підходить для веганів.
Склад товару:
Ліофілізований місо 89% (соя, рис, морська сіль), сушена зелена цибуля, морські водорості Вакаме 4%. Може містити сліди глютену, морепродуктів, риби, молока та кунжуту.