Паста з тамаринда — це м'яка маса з фруктовим кислуватим смаком зі стручків дерева тамаринда. Використовується паста в приготуванні різних холодних і гарячих страв, салатів, соусів і навіть коктейлів різних куточках світу як в Азії, так і в Європі. У Великобританії паста з тамаринда є одним з основних компонентів соусу Вустерширського та коричневого соусу НР, а в Таїланді входить до складу традиційного соусу Пад Тай.
Паста з тамаринду Asiana прекрасно поєднується з часником і соєвим соусом, тайським імбиром і перцем чилі. М'ясо, замариноване в такій заправці та приготоване на вогні, стає неймовірно м'яким і ароматним.
Широко використовується в кулінарії: традиційні гострі тайські супи, маринади для барбекю, пікантні соуси до м'яса, риби, морепродуктів.
Склад: тамаринд, підготовлена вода, консервант Е211.