Кошик
150 відгуків
Надійний продавець Prom.ua
Контакти
Інтернет-магазин "Скарби Азії"
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380734010838Замовлення Суші
+380632379837Замовлення Суші
+380937872434Азійські продукти
+380667265866Азійські продукти
Ярослав
УкраїнаКиївська областьБояркавул.Білогородська, 51
@AsiaStyle
Мапа

Кадка для рису, 52*14см, Сх

Кадка для рису, 52*14см, Сх, фото 1
Кадка для рису, 52*14см, Сх, фото 2Кадка для рису, 52*14см, Сх, фото 3
  • Під замовлення, 20 днів

2 464 грн.

Кадка для рису, 52*14см, Сх
2 464 грн.
Під замовлення, 20 днівКадка для рису, 52*14см, Сх
Купити
+380734010838
Замовлення Суші
  • +380632379837 Замовлення Суші
  • +380937872434 Азійські продукти
  • +380667265866 Азійські продукти
Купити
+380734010838
Замовлення Суші
  • +380632379837 Замовлення Суші
  • +380937872434 Азійські продукти
  • +380667265866 Азійські продукти
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Виробництво Китай, Сх (біла сосна), мідні кільця (обода)

42*14 см -85 уе

52*14 см-145 уе

60*14 см -165 уе

 

Виробництво-Україна, Од (ясен), нержавіючі кільця (обода)

Термін виготовлення-20 днів. Тільки за передоплатою.

52*16 см ― 2800 грн

60*20 см ― 3600 грн

70*20 см ― 3800 грн

Цены могут изменяться. Уточняйте. Кадушка или кадка для риса, которая также имеет название хангири, оснащена также деревянной лопаткой или ложкой, которая нужна для перемешивания. Данный предмет кухонной утвари есть практически в каждом японском доме. Традиционно кадка для риса набэ выполняется из кипарисовых дощечек, которые стянуты медными обручами. В эту кадушку перекладывают готовый рис, когда он сварится и там, при помощью ложки или лопатки смешивают с суши-уксусом и обмахивают веером, который легко заменить на любое подручное средство — например, на кусок картона. 

Ціни можуть змінюватися. Уточнюйте. Діжка або діжка для рису, яка також має назву хангірі, оснащена також дерев'яною лопаткою або ложкою, яка потрібна для перемішування. Даний предмет кухонного начиння є практично в кожному японському будинку. Традиційно діжка для рису набе виконується з кипарисових дощечок, які стягнуті мідними обручами. У цю діжку перекладають готовий рис, коли він звариться і там, при допомогою ложки або лопатки змішують з суші-оцтом і обмахують віялом, який легко замінити на будь-який підручний засіб - наприклад, на шматок картону.

Купити діжку для рису можна в звичайному або інтернет-магазині, в якому продаються товари для суші. Варто відзначити, що величезною популярністю серед японських товарів користується саме діжка для рису. Ціна її може варіюватися, однак в цілому вона не надто висока.

Діжки для рису, як правило, прийнято виготовляти з певних сортів дерева. Вони служать для вбирання вологи. Якщо вам необхідний ідеальний рис для суші, то слід обов'язково перекласти його в діжку для рису хангірі, де вже можна використовувати в якості приправи рисовий оцет.

В основному діжки для рису виготовляються в Японії з самого натурального і екологічного матеріалу - з дерева. Діжки бувають різних розмірів, що дозволяє підібрати найбільш підходящу. В такому тазу, який також має ще одну назву - Хандан, виходить прекрасний відварений рис, що призначений для суші. Як правило, в якості деревини для виготовлення діжки майже завжди служить кипарис.

Він досить пористий і тому може увібрати в себе зайву вологу. Перед тим, як використовувати діжку, слід залити її холодною водою, а безпосередньо перед приготуванням суші злити воду, щоб вона повністю скла, потім протерти таз ганчіркою, що змочена в оцті - це потрібно щоб вода не потрапила в рис.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 464 грн.