Кошик
151 відгук
Надійний продавець Prom.ua
Контакти
Інтернет-магазин "Скарби Азії"
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380734010838Замовлення Суші
+380632379837Замовлення Суші
+380937872434Азійські продукти
+380667265866Азійські продукти
Ярослав
УкраїнаКиївська областьБояркавул.Білогородська, 51
@AsiaStyle
Мапа

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

Агар-агар білий очищений 25г Дж

Агар-агар білий очищений 25г Дж
Агар-агар білий очищений 25г Дж, фото 2
  • В наявності

160 грн.

Агар-агар білий очищений 25г Дж
160 грн.
В наявностіАгар-агар білий очищений 25г Дж
Купити
+380734010838
Замовлення Суші
  • +380632379837 Замовлення Суші
  • +380937872434 Азійські продукти
  • +380667265866 Азійські продукти
Купити
+380734010838
Замовлення Суші
  • +380632379837 Замовлення Суші
  • +380937872434 Азійські продукти
  • +380667265866 Азійські продукти
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Агар-агар є рослинним замінником желатину, одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium і ін.), Які ростуть в Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний холодець.

За якістю агар підрозділяється на два сорти:

вищий - колір білий або світло-жовтий, допускається злегка сіруватий відтінок;
перший - колір від жовтого до темно-жовтого.

 

Агар використовують у кондитерській промисловості при виробництві мармеладу, желе, при отриманні м'ясних і рибних холодців, при виготовленні морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду, а також при освітленні соків. Агар-агар розчиняється в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах від вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким.

 

Порошок агар-агар розчиняють в будь-якої рідини, наприклад у воді, фруктовому соку, бульйоні, дають набрякнути. Потім доводять рідину до кипіння, постійно помішуючи, до повного розчинення порошку. Потім кладуть бажані добавки і на закінчення остуджують блюдо при кімнатній температурі або в холодильнику. Желатин і агар-агар взаємозамінні в співвідношенні агар: желатин - 1: 4. (1/2 чайн.ложкі агару = 2 чайн.ложкі желатину).

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 160 грн.